22 41 02 05

JH Smedeservice ApS

Cert. Svejsning i plast

Speciale i Plastsvejsning

Plastsvejsning og samlinger af plastrør

Plast er et fortrinligt materiale med unikke egenskaber. Egenskaber der i styrke, resistens og holdbarhed overgår materialer som jern, stål, kobber, beton og andre gængse byggematerialer.

Som rørføring er plastiske materialer uovertrufne. Men som med alle andre rør, gælder det også for rør af plast, at samlingerne skal være lavet ordentligt.

Dårlige samlinger giver en dårlig rørføring.

JH Smedeservice er ekspert i samlinger af plastrør.

JH Smedeservice er ekspert i plastsvejsning.

JH Smedeservice plastsvejser også tanke, beholdere, kar, afskærmninger og andre former for plastkonstruktioner.

Sammenføjning af plastiske materialer

Der findes forskellige typer af plastiske materialer og der findes forskellige metoder til at sammenføje plastiske materialer.

JH Smedeservice håndterer alle typer plastmateriale indenfor byggebranchen, og er certificeret i alle former for plastsvejsning og sammenføjning af plastiske materialer.

Termoplastiske egenskaber

PE, PP, PVDF og PVC er alle termoplastiske materialer. Det er materialets termoplastiske egenskaber der udnyttes ved plastsvejsning.
Ved opvarmning af plastmaterialet opnås den termoplastiske tilstand. I den termoplastiske tilstand er materialets molekylekæder frit flydende. Udsat for det rette tryk vil plast-emnernes molekylekæder i termoplastisk tilstand indfiltres i hinanden. Når materialet afkøles og molekylekæderne ikke længere er frit flydende, er der skabt en stærk, stabil sammenføjning af de termoplastiske emner.

Teknikker indenfor plastsvejsning

Der findes forskellige teknikker indenfor plastsvejsning og sammenføjning af termoplastiske materialer. JH Smedeservice er certificeret i brug af alle teknikker:

  • Varmluftsvejsning
  • Ekstrudersvejsning
  • Stuksvejsning
  • Muffesvejsning
  • Elektrosvejsning

Stuksvejsning, muffesvejsning og elektrosvejsning benyttes i forbindelse med samling af plastrør.

Varmluftsvejsning og ekstrudersvejsning bruges i forbindelse med plastsvejsning af plasttanke, plastmembraner og industrielle plastkonstruktioner - og ved samling af større rørdimensioner.

JH Smedeservice plastsvejser rørdimensioner fra ø20mm til ø400mm, men er certificeret til at svejse alle rørdimensioner.

PE, PP, PVDF, PVC

Uanset om vi taler Polyethylen (PE), Polypropylen (PP), Polyvinyl difluorid (PVDF) eller Polyvinylchlorid (PVC), så taler vi termoplastisk materiale der kan plastsvejses. Dog er det vigtigt at være opmærksom på plastmaterialernes forskellige egenskaber og anvendelsesformål - og herunder behandling i forbindelse med plastsvejsning.
JH Smedeservice er certificeret til plastsvejsning af alle fire ovennævnte typer plastmateriale - og udfører alle gængse former for plastsvejsning i forbindelse med de forskellige plastmaterialer.

Benyt trygt JH Smedeservice når opgaven kræver en certificeret plastsvejser med kompetencerne i orden.

JH Smedeservice benytter naturligvis kun plastsvejsningsudstyr der er kalibreret efter højeste standarder.

©

 

Kontakt info:

JH Smedeservice ApS

Solsikkevej 2
4700 Næstved
CVR: 37463280

Tlf: 22 41 02 05
mail@jhsmedeservice.dk

Kundeudtalelser:

Plast-svejsninger!
”JH Smedeservice har assisteret os med plastsvejsning af drænrør og afløbsrør. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Jimmy!”
John Philbert 
Storms Construction Co.

bestil-tilbud

Få et gratis tilbud

Ring og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Tilfredse kunder er yderst vigtigt for mig, og da Plastsvejsning og industrimontage er en tillidssag, vil jeg altid være modtagelig overfor konstruktiv kritik.

Med venlig hilsen
Jimmy Hansen - JH Smedeservice